Gitaar

Gitaar

Al op 9 jarige leeftijd kreeg Willem Vonken (1985) zijn eerste gitaarles. Inmiddels heeft hij al meer dan tien jaar podiumervaring, en toerde in tal van formaties door het hele land.

Hij studeerde in 2008 af als klassiek gitarist aan het conservatorium van Tilburg bij Hein Sanderink, pop/jazz volgde hij bij Paul Hagenaars en Peter Mingaars. Daarnaast volgde hij vele masterclasses o.a. bij Tommy Emmanuel.

Willem geeft gitaarles in alle stijlen, en zijn lessen zijn afgestemd op jou niveau en voorkeur. Het plezier in het maken van muziek staat altijd voorop.

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking:

willemvonken@hotmail.com

Bij Ruud kunt je terecht voor leuke gitaarlessen in vele stijlen. Pop, klassiek, rock, metal, fingerstyle, jazz of liedbegeleiding, het is allemaal mogelijk.De lessen zijn voor alle leeftijden, of je nu 7 of 87 bent, het plezier in muziek staat voorop.Bij Ruud kunt je terecht voor leuke gitaarlessen in vele stijlen. Pop, klassiek, rock, metal, fingerstyle, jazz of liedbegeleiding, het is allemaal mogelijk.De lessen zijn voor alle leeftijden, of je nu 7 of 87 bent, het plezier in muziek staat voorop.

 

Gitarist Ruud Vonken studeerde aan het Maastrichts Conservatorium bij Guus Dresens en Kees Dirks en studeerde in 1992 af aan het Brabants Conservatorium bij Hein Sanderink.

Daarnaast volgde hij masterclasses bij o.a. David Russel, jazz-theorie bij Willem K├╝hne en liep hij stage bij Cees Hartog.

Naast zijn baan bij Kunstkwartier Helmond heeft hij al ruim 20 jaar een eigen Gitaarschool in Budel waar hij lesgeeft en bandjes begeleid.

Ruud speelt in vele samenstellingen zowel klassiek, rock , blues, jazz en roots muziek.

Hij maakte al vele studio-opnamen en componeert ook zelf muziek.

 

ruud.vonken@gmail.com

of 0495-491625

www.gitaarlesbudel.nl